Wireless

Connectiviteit is tegenwoordig een gemeengoed. Organisaties, bedrijven en personen, we zijn allemaal verbonden met elkaar via 3G, 4G, bedraad  of WIFI. Ook resources van bedrijven zijn tegenwoordig gekoppeld aan een WIFI van een organisatie. Dit mede door de grote groei van aantal WIFI zoekende apparatuur.  Wij bieden, vanuit onze expertise, diverse oplossingen op WIFI gebied met onze veelzijdige oplossingen waaronder Engenius, ZyXEL, 4ipnet en Meru. Elk merk heeft zijn eigen positie in de markt.

 Segmenten waarin wij, onder andere, actief zijn;

  • Hospitality zoals hotels
  • Recreatie zoals campings, jachthavens, bungalowparken, dierentuinenWifi-Hotspots
  • Productieomgevingen zoals fabrieken
  • Handelshuizen zoals magazijnen
  • Educatie zoals scholen

Met onze kennis, ondersteunen en begeleiden wij onze partner bij de uitwerking, configuratie en implementatie van diverse WIFI projecten. Precies zoals een partnership hoort te zijn!

De keuze van de diverse WIFI apparatuur is enorm deze dagen, wij begeleiden onze partner, door middel van trainingen en advies. In bepaalde situatie gaan wij met u mee op locatie voor het juiste advies. Met enige regelmaat voeren wij een wireless Site survey (meting op locatie)  uit om een betrouwbaar advies te geven. Zo bent u er zeker van dat er een goed werkend WIFI-netwerk wordt opgeleverd.

Heeft de klant seamless romaning nodig?
Wat verwacht de klant van haar wireless netwerk?
Welke apparatuur gaat gebruikt worden op het wireless netwerk?
Welke apparatuur wordt om het draadloze netwerk gebruikt wat kan storen?
Hoe moet de volledige dekking gegenereerd worden?

 Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die het inzichtelijk maken wat de juiste oplossing voor deze situatie kan zijn.