kyocera-scannen-naar

Tegenwoordig scannen veel organisaties hun papieren documenten. Het scannen van een document is eenvoudig te realiseren. Veel belangrijker is waar u het document opslaat en dat u het document direct weer kunt opvragen op het moment dat u of uw medewerkers het nodig heeft. Organisaties gebruiken een Document Informatie Systeem, Enterprise Recource Planning en Customer Relation Management applicatie waar men documenten aan zou willen toevoegen en uiteraard weer in terug wil vinden. KYOCERA en Friesland_IT  biedt voor deze bedrijfsapplicaties standaardoplossingen die snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd binnen uw bedrijfsproces en -omgeving. Hierdoor kunt u aanzienlijke besparingen realiseren in tijd en geld en uw bedrijfsprocessen vele malen efficiënter inrichten. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om deze standaardconcepten speciaal voor uw bedrijfsproces verder te optimaliseren. We breiden het aantal standaard “scannen naar” concepten continu blijven uit. Staat de door u gewenste applicatie niet in de lijst “scannen naar” concepten neem dan contact op met onze afdeling verkoop om de mogelijkheden te bespreken.

Exact Globe

Met de “Scannen naar Exact Globe” oplossing scant u uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw KYOCERA multifunctional naar Exact Globe. Door op de display van de MFP of in de desktopclient informatie betreffende het document in te geven wordt het document als (doorzoekbare) PDF direct aan het betreffende boekstuk onder de debiteur, crediteur, account, contact of medewerker geplaatst. Hierna is het direct voor de gehele onderneming beschikbaar.


MS SharePoint

Met de “Scannen naar MS SharePoint” oplossing scant uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw KYOCERA multifunctional naar MS SharePoint. Door op de display van de MFP of in de desktopclient informatie betreffende het document als doorzoekbare PDF in te geven wordt het document als doorzoekbare PDF direct in MS SharePoint beschikbaar voor de gehele onderneming.


UNIT4 DocumentManager

Met de scannen naar UNIT4 DocumentManager-oplossing scant u uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw KYOCERA multifunctional naar UNIT4 DocumentManager en de hiervan gebruikmakende UNIT4 Business Suite en Financial Suite. Door op de display van de MFP of in de desktopclient informatie betreffende het document in te geven wordt het document als doorzoekbare PDF direct aan de UNIT4 DocumentManager overgedragen waarna het beschikbaar is voor de gehele onderneming.


UNIT4 Cura

Met KYOCERA scannen naar UNIT4 Cura Documentmanagement beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar UNIT4 Cura Document-management en de van Cura Documentmanagement gebruikmakende Cura Suite. Met deze oplossing kunnen gebruikers documenten van elektronische of papieren oorsprong in hun UNIT4-systeem toevoegen en zijn deze direct beschikbaar voor de gehele organisatie.


AFAS Profit

Met de “Scannen naar AFAS Profit” beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar AFAS Profit. Met deze oplossing kunnen gebruikers documenten van elektronische of papieren oorsprong in hun AFAS Profit toevoegen en zijn deze direct beschikbaar voor de gehele organisatie. Voor de volledige functieomschrijving download hiernaast het PDF-bestand.


Notarieel Informatie Systeem van Brug

Met de “Notarieel Informatie Systeem van Brug” oplossing scant u uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw KYOCERA multifunctional naar van Brug. Door op de display van de MFP of in de desktopclient informatie betreffende het document als doorzoekbare PDF in te geven wordt het document als doorzoekbare PDF direct aan de “Client”- of “Zaken”-kaart in het NIS van Brug geplaatst en is het voor alle gemachtigde gebruikers beschikbaar.


Trivium FORTUNA

Met KYOCERA scannen naar Trivium FORTUNA beschikt u over een efficiënte oplossing om uw documenten te scannen naar Trivium FORTUNA. Met deze oplossing kunnen gebruikers documenten van elektronische of papieren oorsprong in hun FORTUNA-systeem toevoegen en zijn deze direct beschikbaar voor de gehele organisatie. Het versnelt bedrijfsprocessen, verlaagt operationele kosten en het risico op verloren of zoekgeraakte documenten.

Ik zou graag meer informatie willen :

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Scannen naar :

    Uw bericht