Print-scan-copy

Friesland_IT levert u alle soorten machines en apparatuur waarmee u kunt printen, scannen en kopiëren. Na inventarisatie van het gebruik van deze apparatuur binnen uw bedrijf, adviseren wij u welke machines u het beste kunt aanschaffen. Wij bieden maatwerk op basis van uw wensen.

Nieuwe toepassingen meer rendement

Regelmatig ontdekken we nieuwe toepassingen en handigheidjes met behulp van eigen apparatuur. Deze ontdekkingen kunnen ook voor u handig zijn. Hierdoor kunt u desgewenst meer rendement halen uit uw machines. Tijdens een adviesgesprek zullen wij eventuele extra toepassingen zeker met u bespreken. U hoeft het wiel niet meer uit te vinden, dat doen wij wel voor u.

Office document solutions

Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw bedrijf meer papier en meer digitale documenten gebruikt worden dan voorheen. Hoe beheert u die overweldigende hoeveelheid documenten?

Friesland_IT  biedt de oplossing

Friesland_IT  helpt u met deze uitdaging. Als specialist in machines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan Friesland_IT ieder bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Immers: iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. Friesland_IT  houdt daar rekening mee.

Oplossingen

Friesland_IT  biedt een groot aantal oplossingen die zelfs de meest kritische bedrijfseigenaren, kopers en IT-managers zullen overtuigen. Verbeter uw processen en verlaag uw documentuitvoer- en verwerkingskosten met de oplossingen van Friesland_IT.