SERVICE

Onze werkwijze,  Voor continuïteit, dat werkt!
Onze dienstverlening onderscheidt zich kenmerkend door onze werkwijze en de service die daarbij hoort.

Onze ambitie is een positieve bijdrage te leveren aan uw bedrijfsresultaat. Door onder andere uw bedrijf te voorzien van de meest moderne kantoormiddelen en -apparatuur. Maar ook door u te adviseren en te informeren als er nieuwe technieken op de markt komen waarmee u efficiënter kunt werken. Met het uiteindelijke doel de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen en te verbeteren. U bespaart hiermee tijd en dus geld.service

Eén aanspreekpunt
Deze werkwijze realiseren wij dankzij de specialisten die Jansen Pro Office in huis heeft. Zij kennen u als klant, weten wat er speelt binnen uw bedrijf. Zij zijn rechtstreeks en dus snel bereikbaar. Zij staan gedurende het gehele traject voor u klaar. Van advies tot oplossing. Deze werkwijze betekent voor u één aanspreekpunt met kennis van zaken.

Bij storingen en calamiteiten
Vanzelfsprekend zorgen wij voor een snelle oplossing en iemand die u te hulp schiet bij een storing. Dit doen wij voor al onze klanten. Wij begrijpen immers als geen ander dat de belangrijkste processen altijd door moeten gaan.

Afspraken en garanties
U wilt voor uw bedrijf en bedrijfsvoering harde garanties met betrekking tot respons- en reparatietijden bij calamiteiten? In dat geval kunt u kiezen voor een gericht servicecontract.

Beheer op afstand
Wij kunnen nog sneller voor een oplossing zorgen als wij uw systeem op afstand beheren. En dat kan dankzij de moderne communicatietechniek.
Om dit te realiseren inventariseren wij uw systeem tijdens een intakegesprek. Wij nemen uw gegevens op in een beheersapplicatie die wij in eigen beheer hebben ontwikkeld. Zo kunnen wij u razendsnel te hulp schieten bij calamiteiten. We besparen hier ook nog (reis)tijd en dus kosten mee.

Uiteraard is dit ook maatwerk. Afgestemd op uw situatie. Onze medewerkers adviseren u graag.

Een storing melden?
U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen uw storing zo spoedig mogelijk in behandeling.