De nieuwste generatie glasvezel in Waadhoeke?

 

DELTA gaat verder! De nieuwste ontwikkeling is de aanleg van het glasvezelnetwerk in gemeente Waadhoeke. Glasvezel is het modernste netwerk van Nederland waarmee je alles uit je internet en televisieaansluiting kunt halen.

Met glasvezel van DELTA kun je met zijn allen in huis tegelijkertijd online, zonder haperingen. Kijk je naar 50+ of maar liefst 120+ zenders via haarscherpe Interactieve TV. Of bel je onbeperkt naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland of Europa.

DELTA is de eerste provider in Nederland die gigasnel internet tot wel 8 Gig (8000 Mbps) mogelijk maakt! Met eindeloze mogelijkheden voor nu en in de toekomst.

Wat jouw voordeel is?
Ongekend snel uploaden en nog stabieler internet. Perfect voor de nieuwste babyfoons, deurbellen met camera’s en alle andere slimme apparaten. En natuurlijk voor vanuit huis een werkoverleg of college volgen zonder haperingen in de allerhoogste resolutie.

Dit is voor jou hét moment om voor supersnel glasvezelinternet en Interactieve TV van DELTA te kiezen. DELTA Netwerk sluit namelijk zoveel mogelijk woningen aan op het netwerk als 20% van de bewoners van gemeente Waadhoeke vóór 26 oktober 2022 voor glasvezel kiest. Door nu een glasvezelpakket van DELTA te bestellen, vergroot je niet alleen de kans dat 20% wordt gehaald, maar krijg je ook de aanleg- en aansluitkosten ter waarde van 650,- cadeau! Kies voor het Flexpakket van DELTA en profiteer van het internet van de toekomst.