Aanleg glasvezel industrieterrein Venekoten & Ecomunitypark te Oosterwolde

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Friesland IT , een bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in telecom, internet en ICT. Ons klantenbestand binnen Friesland is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid en uit ervaring hebben wij gemerkt dat er veel behoefte is naar een stabiele glasvezelverbinding. Om dit te kunnen realiseren zijn wij een samenwerking aangegaan met onze netwerkleverancier Bright Access. Samen met Bright Access willen we een glasvezelnetwerk realiseren op bedrijventerrein Venekoten & Ecomunitypark te Oosterwolde, waardoor alle daar gevestigde bedrijven voordelig en snel kunnen worden aangesloten. De werkzaamheden starten binnenkort, de eerste verbindingen worden naar verwachting eind 2021 opgeleverd.

Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om in de Cloud te gaan werken. Dat heeft veel voordelen zoals goedkoper en efficiënter werken. Wat echter vaak vergeten wordt is dat daarvoor een stabiele en betrouwbare data verbinding onontbeerlijk is. Een glasvezelverbinding biedt uitkomst.

Over glasvezel wordt vaak veel te ingewikkeld gedaan, terwijl het besluit daarover juist een mooie gelegenheid is om helderheid te scheppen in de bij veel bedrijven bestaande onoverzichtelijke ICT situatie. Laat ons bewijzen dat het ook anders kan!

Een glasvezelverbinding van Friesland IT kost eenmalig € 500,- en vanaf € 199,- per maand afhankelijk van de gewenste bandbreedte. Glasvezel bespaart ook geld doordat alle huidige DSL, ISDN en analoge verbindingen kunnen worden opgezegd. Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek toe wat Friesland IT voor u kan betekenen. Daarvoor wordt u in de komende maanden benaderd. Wilt u niet wachten? Neem dan contact op via 088-4004400