businessman

 

 

 

Onze missie

Bundeling van kwaliteit

Wij willen u optimaal van dienst zijn met professionele totaal-oplossingen met inzet van onze specialisten. Wij willen u het beste leveren op het gebied van automatisering, telefonie, supplies, service én kantoormachines en –apparatuur.

Service

 

Bij storingen en calamiteiten

Vanzelfsprekend zorgen wij voor een snelle oplossing en iemand die u te hulp schiet bij een storing. Dit doen wij voor al onze klanten. Wij begrijpen immers als geen ander dat de belangrijkste processen altijd door moeten gaan.

[tile pattern=”TTRI” bgcolor=”#ffaa31″ text=”Service” number=”10″ link=”service” size=”mini” icon=”2685″][tile pattern=”TTRI” bgcolor=”#dd0606″ text=”Help” number=”16″ link=”http://get.teamviewer.com/jansenprooffice” size=”mini” icon=”2683″][tile pattern=”TTRI” bgcolor=”#90a6b1″ text=”Help” number=”14″ link=”http://get.teamviewer.com/jansenprooffice” size=”mini” icon=”2673″][tile pattern=”TTRI” bgcolor=”#0071bc” text=”Webshop” number=”15″ href=”“http://shop.jansenprooffice.nl/“” size=”mini” icon=”2715″ link=”http://shop.jansenprooffice.nl”]