Over Jansen Pro Office

Per 1 januari 2013 breidt Jansen Pro Office te Dronryp het assortiment uit met mobiele telefonie. Jansen Pro Office, opgericht in
1995, voorziet  klanten van alle middelen op het gebied van automatisering, telefonie, document oplossingen en kantoormiddelen. Met de focus op totaalaanbod voor de zakelijke markt  heeft Jansen eveneens het logo en de huisstijl aangepast en vernieuwd. Ook is de website voorzien van een nieuw uiterlijk.

Een nieuw product

“Dankzij de uitbreiding met mobiele telefonie hebben we nu daadwerkelijk de status bereikt van totaalaanbieder op het gebied van kantoormiddelen en -apparatuur. Op dit niveau bieden we onze klanten advies op het gebied van communicatie in de breedste zin van het woord”, zegt Klaas Jansen, directeur en eigenaar van Jansen Pro Office.

Klanten willen steeds vaker via de mobiele telefoon de beschikking hebben over toepassingen zoals internet en e-mail. Om de kwaliteit en continuïteit van deze dienst in goede banen te kunnen leiden, is besloten mobiele telefonie in eigen beheer aan klanten aan te bieden. Gezien de stand van de techniek blijft Jansen Pro Office uiteraard voortdurend alert op nieuwe diensten, producten en toepassingen die de continuïteit van de communicatiemogelijkheden van klanten waarborgen en vergroten.

Over Jansen Pro Office

Jansen Pro Office is een ambitieus, groeiend bedrijf, opgericht in 1995. Het bedrijf richt zich vooral op ondernemers in Friesland. Eigenaar en oprichter Klaas Jansen is gestart als monteur. Eenmaal werkzaam in de commerciële sector zag hij diverse kansen en mogelijkheden om andere bedrijfstakken, die pasten bij zijn onderneming, over te nemen. Zo heeft Jansen de afgelopen jaren een aantal bedrijven, waaronder een telecombedrijf, een adsl-provider en een bedrijf voor kantoormachines, overgenomen. Dankzij deze overnames heeft het bedrijf alle diensten en producten in huis op het gebied van communicatiemiddelen en -apparatuur. Door eigen specialisten worden klanten in het gehele traject geadviseerd en begeleid. Daarom maakt Jansen in principe geen gebruik van diensten van derden, ondanks de samenwerking met gerenommeerde leveranciers. Bij Jansen werken nu twaalf medewerkers. Het bedrijf bedient bijna drieduizend klanten